MYSTORSDAG...

I går var kvällen då jag o SAMBON skulle göra stan!!! Eller nä så stort var det förstås inte,vi skulle ut o käka o gå på bio,men ack va mysigt vi skulle ha.
O kan ni tänka Er,efter att gnällspiken Linda,som förövrigt inte skulle åka buss i regnet,hade blivit på bättre humör åkte vi in till Gränden,med mina glasögon på mig, o satte oss till bords.
Mannen beställde in Tigerbiff o potatisgratäng o jag slog till på grillad tonfisk samt potatis gratäng o ananas salsa.
Drack ett glas kallt vitt vin till detta o satt under markisen på terassen o njöt av tysnaden. Tyst var där självklart inte men inga barn störde min mat ro....
O efter att vi ätit god mat,Jerry tackade till och med kocken för sin mat,så slog vi till med vanilj panacotta med hallon samt kaffe till detta,även detta föll oss i smaken,speciellt vanilj älskande Jerry.

Vi hade bokat bio på Entrè,var för övrigt första gången vi var där,så vi tog en taxi dit.Bion skulle inte gå förräns 21:30,så vi hade några timmar o slå ihjäll. Shoppade lite kläder till barnen på Cubus,som hade rea.Minna fick 2 par strumpor för 10:- o Maxi en luvtröja för 50:-,precis lagom priser.

Vi vandrade bort till en pub/restaurang där vi mös på Strawberry Daquarie o öl o satt tysta o bara var.Vi kom helt enkelt på att trots att man har 2 barn,som tar all tid ,så hinner man med att prata även om annat än barn,men att sitta o titta på varandra o inse att man trots allt gnäll o grå vardag känner det där lilla extra när man ser på varandra,det känns bra. O fint framför allt då man ibland känner att man skulle vilja lämna skutan...Vilket man inte gör men jag e glad att vi blivit starkare o att vi uppskattar varandra....

Sen blev klockan äntligen 21:30 o vi bänkade oss i sköna stolar o njöt o höllt varandra i handen i nära 2 timmar.Såg Johan Falk,gruppen för särskilda Insatser,O shit vilken film,verkligen en av dem bästa Svenska filmerna vi sett.

Hemma hade allt gått jätte bra,barnen sov när vi anlände till huset o hade ätit mycket mat.

Tack Anna o Roger med barn som hade gjort ett ypperligt jobb,Jerry hälsar dock att stekjärnet inte var så kul att diska kl 00:30 en torsdags kväll....

Vill ni ha barnvakt vet ni vart ni skall dumpa av dem....,hoppas ni vet det.

Kommentarer
Postat av: Anna

Prova hett vatten och diskmedel, fungera alltid här t.o.m dagen efter.....Hoppas inte Minna skvallra att hon skrek som en stucken gris när hon duscha!!

2009-07-24 @ 16:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0