Ett barn extra...

Idag följde Sebbe,Maxis kompis,med oss hem o lekte.Dem hade bestämmt att dem skulle leka ute så overall och tjocka vantar fick följa med hem. Trots kyla och hård vind så lekte dem faktiskt ute en bra stund,och sen fick dem komma in och käka mat. Stekt fläsk med löksås samt potatis, och lite spagetti och köttfärsås som blivit över,blev dagens middag. Älskar rester då man helt plötsligt blir fler runt bordet.
Nu leker dem på ovan vånningen och strax hämats Sebbe.

Då vart det kväll igen,tiden springer iväg,man hinner ju inte med riktigt. På jobb har vi det lite lugnare nu och då hinner jag med desstu mer vilket är skönt.
Imorgon hämtas barnen av faster Hanna,från dagis,då vi ska ha möte på kvällen på jobb.
Och även fredag passar Hanna dem hela dagen ,så dem slipper dagis,skön vecka för glyttarna.

Sen väntar en fullspäckad helg,som vanligt när Jerry är ledig,helgen innehåller bla Disney on Ice,middag med goda grannar,samt melodifestivalen,och kalas för Jerrys Morfar...PUH...


Trevlig kväll

Semla...

Jag har aldrig varit en ett direkt fan av fastlagsbulle,har inte ätit många sådana inte,om jag varit tvungen :) har jag helst föredragit en wiener semla..
Men nu när jag bantar så e suget enormt efter just denna delikates(?)
Idag på jobb vart jag så sugen och lurade alla andra in på samma linje,en kunde jag väl få unna mig,eller?
Jerry handlade med sig på vägen hem från stan,men i sista stund valde jag att avstå,tänkte till en sista gång,och då var valet att skippa den.Tur vart det att jag slapp se dem fika på dem,då jag gick hem 4 och dem fikade efter.
Nu e jag nöjd med mitt beslut...DUKTIGA MIG!!!

Middagen ikväll kokades i 4 !!! kastruller,fisk,morötter,potatis samt broccoli..PUH va där vart disk sen,men maten blev god helt klart.
Barnen har nu myst med varsin obligatorisk glass,alltid efter fisk här hemme,och jag har druckit en fet Kaffe Lattè-

Nu är det tvagning och nattning av två barn som gäller!!!!!


Trevlig kväll...


-5KG!!!

Jag väger mig alltid utan kläder och blev så glad i går morse när vågen stod på -4kg,innan badet.
Idag hade jag kläder på och tänkte kolla hur mycket det slog på,och gissa vad som då hände? YTTERLIGARE ett kilo fett har försvunnet,så nu sammanfattar vi 2 veckors nytänkande och grattulerar mig själv till - 5 kg.OCHHHH

-4KG!!!!!!!!!!

Ja Ni läste rätt..:) 2 veckors diet har resulterat i - 4 kg!!!,Och jag mår bra,sååå bra!!! Nu jävlar kör vi :)


Dags för moms!!!

Annorlunda...

Tisdag kväll,och jag har precis ätit kvällsmat.Rester sen olika middagar,köttfärsbiff,och fläskfile med sallad,fetaost samt god sås till det.
Resten av familjen hade redan ätit i eftermiddag så jag satt själv(!) vid matbordet o käkade.Jerry har varit hemma med barnen idag,då dem fortfarande inte var helt 100.
Men imorgon blir det dagis för dem båda,förhoppningsvis.
Dagen har kännts så annorlunda,imorse sov familjen när jag smet iväg,slapp hämta barnen på dagis och kunde jobba över på kvällen och få undan lite utan att bli störd,av tider.
Det är inte jag van vid,skönt o kunna dela på vaben lite i vart fall.

Vågen då? Ja du jag står på - fortfarande,men inte vägt mig på några dagar nu. MEN kan ni tro att magen känns betydligt mindre o hela jag känns lättare,samt att jag är mätt och nöjd med 3 mål /dag. Jag har liksom kommit in i LCHF lunken nu,och det känns inte jobbigt längre. Jag tror ,utan att säga för mycket,att jag funnit min ¨diet¨,hoppas jag tror rätt.

Mamma och jag var och solade igår kväll,sitter och funderar på en runda ditt ikväll ,ev,imorgon blir det hel kropps massage i 1,5 timme,detta belönar jag mig med eftersom jag påbörjat min ¨diet¨,och gått ner i vikt.
Och sen på Torsdag ska jag bli ljus igen.Berätatde igår för familjen att jag skulle göra vid håret på Torsdag och bli ljus igen,och då kläcker Maxi av sig: ÄNTLIGEN!!! Kommer söte mamman tillbaka..:) Dessa barn..


God kväll på Er!!!


Jag blir toss...

Minna e sjuk,fick feber i lördags inget igår men på kvällen blev hon lös i magen och sen fick hon feber igen.
Så dåvar vi hemma igen.Läser på Fb att vi inte är ensamma,men finner ingen tröst i det. Maxi ligger o sover på soffan nu, även han är lös i magen. Jerry får va hemma imorgon,så jag kan jobba.

Min frukost idag blev en smothie med bla blåbär,gott o uppfriskande och ikväll blir det motion av något slag. Bra med bär som man bara kan ta från frysen o använda direkt.

Minna e som ett plåster på mig så jag får lägga ifrån mig datorn o mysa med henne.

krya på oss...



-3kg och helg!

Vågen är min vän förtillfälligt, -3 kg och jag mår bra!
LCHF är min metod nu och det äter jag för att jag ska gå ner i vikt,naturligtvis,men även för att det får mig att må bra.
Denna helgen har jag dock fuskat,käkade bröd igår,och lite godis samt choklad framför tv:n igår.Men jag blev snor trött och mådde dåligt så jag somnade vid 20,15...Under mellan,sjukt gjort men jag antar att jag behövde det.Sov till 10,00 imorse,har många sovmorgnar att ta ta igen,då jag varit generös mot Jerry innan.
Dock mådde jag illa när jag käkat lite godis,blä,bättre och hålla igen.
2 st kakor har också glidit ner,så nu lämnar jag det bakom mig och kör vidare.
Morgondagens frukost blir blåbär och youghurt,o sen LCHF:ar jag mig vidare.

Vi har bokat om vår resa till Kanariöarna,och ddet ser vi framimot 2 sköna veckor med allinclusive..Najs :)

Söndag idag och vi har haft en familje dag,en skön sådan.

Måndag imorgon och vi är nybadade och redo att möta en ny vecka....


Blomkåls mos och ruva i röven!

Idag testade jag äntligen det efterlängtade blomkåls moset. Detta mos är LCHF vänligt och kan med fördel användas istället för potatismos,om man vill skära ner på kolhydraterna,o ska va såå nyttigt. Moset var super gott vilken upplevelse,till detta serverades hemmagjorda köttfärsbiffar med smak av chili,(bra för förbränningen).
ATT rekommendera!!!

Minna fick va hos mormor 2 dagar,då hon fick var i ögat igen,så i tisdags morse   hämatde jag båda barnen o lämna dem hos mormor, då det såg ut som en ny ögon inflammation hade drabbat Minna.
Men det kom inte mer var så idag lämnade jag dem igen på dagis och sa på skämt att vi får hoppas dem kan va där en hel dag denna dag.
Vad händer....
Dagis ringer och säger att Minna haft blod när dem torkat henne i gumpen,efter bajsning. Så efter ett samtal till vc så fick vi tid nästan direkt.
Efter mycket skrik och gråt från stackars Minna,så konstaterade dem att hon fått en spricka i utan kanten av ändtarmen,vilket är normalt efter att man lagt blöjan, och kan hålla sig några dagar.
Salva skrevs ut o Maxi hämtades på dagis,och kakor inhandlades,som muta till Minna för att hon varit så duktig hos doktorn.
Minna handlade 2 st fastlagsbullar till henne och mormor och Maxi fick arracsbulle.
Så vi besökte mormor och bjöd på en god kaka så gick denna eftermiddagen.

Barnen har nu pyjamas och Minna har få salva i båda ögonen och rumpan,eller som hon säger röven röven.

Snart helg då ska det mysas!!!!

RSS 2.0