Möte på jobb....

Idag har vi haft lunchmöte på jobb med en ev framtida kund. Kul med möten som ger något,och en stor eloge till bror Anders som fixat ¨kunden¨.Han o bror Roger är väldigt duktiga på att ¨sniffa¨upp kunder os en ringa upp dem för att presentera företaget.Dem har fixat åtskilija kunder på detta sätt,några riktigta sror o viktiga,bra jobbat killar.
Pga av att mötet skulle va hos oss,innebar detta att kontor o toa etc städades GRUNDLIGT......O det känns extremt fräscht o bra att visa upp men även att ha det så alltid,alla på jobb har en tendes att lägga allt på konstiga ställen,o sen skita i att ta det...,tror dem deras morsa jobbar där eller :)
Vi bjöd våra gäster på lunch från Skafferiet i Vellinge.Dem käkade raggmunk med fläsk,jag valde en salald istället som var extremt god,st o skink sallad med massvis av sallad o frukt,både melon o vindruvor fanns med o en jättegod dressing som man fick sidan om.Smarrigt värre.

Vincent följde med hem idag,igen,o killarna sitter nu o kollar på CN,den nya hippa kanalen för ¨stora¨barn.
Dem har precis ätit varsin Cars glass,det hade dem gjort sig förtjänta av,dem åt 2 stora portioner middag o tomater till det.Vincent ville även ha feta ost som jag åt,o det innebar att dotter Minna också skulle äta det ,eftersom hennes ¨kille¨Vincent åt det.
Middag idag blev Spagetti med köttfärsås,stal än en gång ett recept från bloggfamiljen.se/matplatsen. Jag valde att göra en Omelett istället för Spagettin.





Imorgon är det fredag o då ska jag och någa tjejer ut o käka,sushi.MUMMA

Mat o mat o mat...

Mat är nästan det ända som rymms i mitt huvud förtillfälligt. Har kommit in i en matorgie, o letar recept som en galning efter nya smaker o komb. I vart fall ska jag nu dela med mig av gårdagen samt dagen middagar här hemma hos oss,håll tillgodo..

MÅNDAG:
Detta recept stal jag från http://www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen...

h:

 

1 augusti 2006

Tacogratäng

Postat av Victoria den 1 augusti 2006 - 10:46

Vet inte om jag redan lagt in detta recept? Skitsamma för det är typ det godaste som finns så det tål upprepas!! Här kommer recept på enkel och guuuuudoooomligt god Tacogratäng:

4 port:
200 g philadelphia
500-600 g köttfärs
1 påse tacomix
färska champinjoner
1 gul lök
riven ost

Tillbehör:
nachochips (tex salta & ostsmak)
gucamole (avocado, cremefraiche, salt, peppar, citron, vitlök)
grönsaker (majs, tomater, parika, gurka, sallad osv)
tacosås
cremfraiche
jalapeno

Bred philadelphian i botten på en ugnsform. Stek köttfärsen och blanda i kryddmixen. Låt puttra en stund och häll det sedan i formen. Stek skivade champinjoner och lök och lägg överst i formen. toppa med lite riven ost och ställ in i ugnen ca 15 min 225C. Rör i hop guacamolen och hacka grönsakerna fint. Tacoröran och grönsakerna ätes sedan med nachochipsen som “sked”.
Ät och njut :spin:



Ohh va gott detta blev,resterna idag till lunch smakade,om än möjligt ännu godare,Ni måste testa den!!!



TISDAG:

Fiskgryta Håkansson( mitt eget påhitt,men jag vart inte så påhittig med namn till rätten :)  )
1 purjolök
5 Morötter
salt,peppar,lite curry, fisk buljong tärning,
 1/2 Matlagningsgrädde 15%
 1Matlagningsgrädde med smak i locket,för fisk tror den heter smögen panna
ca 800 gram pangusis filè fisk

Bryn purjolök,o krydda med salt och peppar.Lägg i morötter delade,o bryn detta samt lägg på curry.
Dela fisken i små bitar o bryn allt sammas.Häll på matlagningsgrädden,o smaken i locket,samt smula i fiskbuljongen..
Krydda mer efter tycke o smak o låt denna fantastiska gryta puttra ca 10 min...

MUMS!!!







Flitens Lampa

Gud va jag har varit flitig idag,måste bero på min brakfrukost i morse.Jag o barnen var uppe tidigt,för att vara oss,vid kvart i 8.Blev en ordentlig frukost,som bestod av havregrynsgröt, o sen hann vi tvätta o sortera tvättstugan,o klä på oss samt väcka pappa,för att kl 10:00 befinna oss på Maxis fotbolls tränning.

Kaffe o trevligt sällskap värmde,då det var så kallt att kolla in killarna.Men detta var sista utomhus tränning för säsongen,nästa söndag befinner vi oss inomhus o går upp ännu tidigare,tränningen startar nämligen redan 9.00 då.

En varm lunch senare,bestående av rester,o vi fick energi till att rensa min garderob. 1 1,5 timme senare var jag klar.Grannarna bjöd in barnen på pannkaksfika,o Jerry jobbade,då får man gjort mycket,o så var också fallet.

Minna och jag tog sen en fika hos mamma & pappa,o på plats fanns även Anders.Minna saknade mormor,som varit borta jätte länge,enligt Minna.Hon har spat  hela långa helgen,ja tiden känns lång för små,tydligen. Mysigt hade vi i alla fall o nu är ordning återställd då mormor är hemma igen.

Middag ikväll blev Jerrys parad rätt,ägg och bacon,ingen kan laga det som han.

Klockan 20:00 ikväll är det så äntligen dax för ENSAM MAMMA SÖKER,tjejmys med Hanna Granne,som dagen till ära ska ha med sig nyttigt tilltugg,kul o mysigt med en trevlig söndags träff.ENSAM MAMMA KLUBBEN.
Då ska båda barnen vara lagda o mannen på fotboll,vällen är bara vår :)

Vid flitens penna Er Linda Water




Mys med mina hjärtan....

Lördagen har verkligen gått i mys tema hela dagen lång. Först frukost hus bror med familj i Ö.Grevie,o efter det följde Sofia med oss hem för att mysa vidare.Blev lunch från Mc Donald`s i tv soffan.När Sofia åkt hem åkte Maxi med Jerry o jobbade,o då passade Minna o hennes mamma på att vila middag..Så skönt, o mysigt,e en sån härlig känsla att höra sitt barns andetag o känna värmen från sitt barn...

Repris av doobidoo i sängen,o sen kom herrarna hem o då fick en svettig Minna o en skitig Maxi bada o busa lite..

Lite fika senare o myskläder på så har Maxi somnat utslagen i soffan o Minna som verkligen är jätte trött,o jag myser framför Dansfeber,som dagen till ära var riktigt underhållande.


Underbara lördag.

Lustigt sammanträffande...

Kommer Ni ihåg att jag skrev om kyrkvaktmästaren som hade rekomenderat mig som solist??? Idag ringer en präst från Vellinge,hon hade fått mitt Nr o rekomendation av Gunnel Rask,kantor i Svenska Kyrkan i vellinge,o ville att jag skulle sjunga på ett dop nästa söndag.Paret ,vars barn skulle döpas,ville ha en solist o då kom jag på tal. Det roliga är att det ev kan vara samma dop ,vi talar om...Bara att mormorn skulle överraska med sånger o nu har alltså dottern också tänkt boka en solist..Om det nu är samma dop vi pratar om.Prästen skulle gräva vidare,för om det är samma,har jag alltså blivit rekomenderad av flera olika...KUL!!! Annars sjunger jag på 2 dop nästa Söndag....Eventuellt...SÅ KUL :)


Middags tips

Tillbaka med en hangover,gårdagens middag,korvgryta alà Linda....

Stek en hackad gul lök, blanda i en st falukorv (delad i bitar så klart), o skär i 2 st tomater o blanda i. Sen tar du matlagningsgrädde,o kryddar med salt peppar,o slutligen precis innan det e dax att ta bort grytan från spisen lägger du i 4 st skivor ost,(ost som man köper i skivor till ost burgare,etc) o låter det gotta till sig lite.Serverar med en blandsallad o slutligen spagetti al dente....MUMS


Dagens middag blev ett nytt recept jag hittat på en blogg:

curr

Här kommer hennes recept:

1 fläskfilé (putsad och skivad)
1 gul lök
2-3 msk currypulver
1 burk ananas (valfri strl beroende på hur populärt det är)
1 mango
2 tomater
3 dl grädde
2 st bananer

Bryn köttet, tag ur och lägg i löken och curryn. Häll i grädden och lägg i kött, skivad tomtat, mango+ananas i bitar samt köttet. Smaka av med salt och svartpeppar och låt puttra 5-7 minuter. Servera med ris och god sallad!

Vi strödde över russin,alla fick välja om dem ville ha o hur många dem ville ha.

Middagen gick hem hos man,barn samt barnets kompis Vincent.

Lycka Till!



God kväll & middag

Redan torsdag kväll,o mörkret sjunker över oss. kvällen har gått till att mysa,ta på pyjamas,borsta barntänder,tvätta samt lägga barn.Båda barnen i sina sängar innan kl 20,00,utan gnäll,vi är grymma vi ,jag o Jerry.
Idol står på tv:n,o jag avundas dem som får vara med på den resan.Ibland ångrar jag mig att jag inte tog tag i min sång karriär innan,jag vet jag är inte lastgammal,men har likväl eget företag,hus o 2 BARN!! Men man ska aldrig säga aldrig men det blir så klart svårare o svårare.Nä mina nya drömmar inom musiken är att göra sig en ¨karriär¨,  i kyrkan.Att få sjunga på dop,bröllop etc ...O på tal om det fick jag samtal från Hököpinge kyrkvaktmästare idag. Hon ville rekomendera mig till en dam som skulle överraska sin dotter med 2 sånger på barnbarnets dop,o så kul!!! Jag har träffat vaktmästaren flera ggr när jag sjungit i just Hököpinge Kyrka,o att hon sen rekomenderar mig gör mig stolt.Det är så jag vill ha det,att jag kan kombinera musiken med några ¨jobb¨då och då,då hade jag mått bra ...För bra mår jag när jag får sjunga,det kan jag lova Er.
..Damen ringde i kväll o skulle återkomma när hon checkat så dottern inte bokat något annat,kul hoppas hon ringer igen,så fall sjunger jag på dop nästa söndag. :)


Tänker lämna er med en cliff hanger,mitt middags recept för ikväll,GOTT!!!!

Vägen tillbaka...:)

Har legat sjuk söndag-tisdag.Feber,ont i kroppen o halsen. Men nu har jag jobbat 2 dagar,snart,o det känns bättre.Får bara dö ont i halsen varje kväll o i lederna,men ingen feber idag,o det känns bra.

Hade en mysig kväll igår med familjen på Ikea,blev obligatoriska köttbullar,o ljus shopping,MEN även 2 nya svarta fåtöljer till mitt nya projekt ovanvånningen. Hanna Granne var generös,o gav bort sin fina tygtavla,som dem haft i sovrummet(som dem renoverar om).I denna fina tavla finnes svart o grönt,o mina fåtöljer kommer passa alldeles utmärkt då,eftersom matta,lampa,ljus samt löpare på bodet är GRÖNT :)....Fint ska det va.
Hmm vad ska jag sen hitta på för något efter detta projekt??? Kom gärna med idèr,jag är inte svår...

Mätt i magen är man med denna Torsdag,efter lunch från Gästis här i Vellinge. Lunch idag blev rotmos o fläsk,faktiskt riktigt gott,o nyttigt med väl???

Idol ikväll,jag längtar redan, sittandes i mina nya fåtöljer...:)



Äntligen fredag o fim aked världens bästa mamma

Jga har en sån mys känsla i kroppen.Min mamma har precis varit här o fikat. Hon var så fin o chic idag,hade varit o blivit fin i håret innan,hos min svärmor Ann-Britt. O snyggt klädd var hon också,så kul när hon tittar förbi o fikar.Minna har haft lite feber idag,ingen hög direkt men både mamma o jag kände att hon var varm. Hon vilade en stund innan mamma kom o sen var där fart på henne när mormor kom o hälsade på.
I vart fall så håller vi oss inne imorgon också så hon får vila.Sen på söndag hoppas jag att min mamma o jag kan shoppa! Vi ska ha en heldag o luncha o shoppa och fika o snacka skit,bara vi 2.Inga kan shoppa som vi....
Maxi ska på kalas på eftermiddagen på Kulhuset i Trelleborg,så jag hoppas Minna är bättre så Jerry kan ta med henne ditt så även hon kan leka av sig lite.O i såna fall sticker jag o mor min till Nova Lund,därav min myskänsla.E få människor som kan få mig att känna mig så mysig o trygg som när jag är med mamma,o så e det väl just när man e med sin mamma,eller vad säger Ni?

Fredag kväll nu o vi sitter o väntar på Jerry som är på Willys o handlar vår middag för ikväll,Cheese burgare med maxbröd,som jag vart sugen på det hela veckan,o så klart lite sallad på det.Ljusen är tända o regnet slår mot rutan o det är fredags mys,och Idol här hemma för hela slanten.Vad står på Er agenda ikväll o vad åter Ni för gott när det är fedag?Kommentera gärna....


Fredags mys på Er

Trött torsdag.

Minna fick feber natten mellan onsdag-torsdag.Hon somnade i sin säng,(duktig tjej),men vaknade flera ggr när hon hostade o gnällde o grät.vid 23-tiden bar Jerry in henne i våra sängar,o på natten steg febern,o hon kom inte alls till ro.Vid halv 3 tiden gav vi henne,alvedon o sen gick Jerry in till Maxis säng o sov han skulle börja jobba vid 6. Maxi o jag o Minna fick sätta på tv,då barnen inte  alls kom till ro.Hosta o hosta o hosta o när jag skulle sluta ögonen sa Minna med barsk ton,INTE NANNA MAMMA.Nähä jag fick således vara vaken o kolla ¨Night Rider¨,rätt kul 70-tals prohgram,men inte kl 3 på natten.
När jerry kom hem igen vid 8 stack jag o jobba.Hade en hel hög att beta av på jobb som växt under semestern,så pappa fick vara hemma med barnen. Båda 2 hade sovit några timmar på dagen,o efetr jobb passade jag på att handla på mig div medikamenter. Lagom trött var jag så middagen fick bli rester,o när barnen kollade tv vilade jag lätt ögonen.
Vaknade vid 20 tiden o tittade på Idol,då hade Minna somnat i sin sacksäck o Maxi mös med Pappa Jerry.

Nu idag,e båda barnen super snoriga o har en rälig hosta men ingen feber.Minna e dock super gnällig o Maxi har myror i brallorna.

Trevlig Dag

Onsdag,lill-lördag!!!

Jobb idag denna Onsdagen den 15/9-10 har gått över förväntan.Har betat av många saker på min att göra lista¨,o nöjd är jag. Satt o planerade lite på jobb,o har nu speciella dagar då jag ska ta itu med speciella saker,innan har jag tagit det o skjutit upp det om jag inte hunnit en dag.MEN nu är det slut på det,blivit effektivare o där med löser sig flera av dessa saker av sig själv. I vilket fall som helst har denna dagen varit bra,o igår var en bra omsättningsdag,killarna körde in mycket,o det känns skönt! Idag har  det varit lugnare o då har bilar fixats,o underhållits,vilket e nödvändigt när dem rullar många mil.

Med ett gott humör rullade den nya bilen ,som förövrigt går kanoners, in på dagis o hämatde barnen.Maxi ville ha med Vincent hem idag med,så efter en samtal till hans moder,rullade bilen hem från dagis med 3 st glada barn i baksätet.
Hemma blev det blodkorvs rester till barnen,som för övrigt har räckt till mycket.2st paket blodkorv o ett paket rösti har räckt till följande:
1 middag i går,3 personer.
1 lunch idag,till mig således,1 person
1 middag idag,till 3 st person barn..
Måste inte det vara världens klipp???
2 paket blodkorv kostar 10:-
1 paket rösti 20:-,ca, samt lånad lingonsylt o grönsaker.Ska vi säga sammanlagt 50:-???

= ca 7:- per portion......... + mängder mjölk,men det kallas friskvård :)
Nä men allvarligt talat sjukt billigt,o verkligen något att äta om man vill spara pengar o få i sig massviss av järn .
Vi vuxna åt en supergod chilli con carne,som jag lagat till,,blev mycket över där med så det räcker nog en stund den med.

Träningen igår blev en löpar/powerwalk runda....,på 35 min..Inte illa pinkat av mig som sprang mestadeles av rundn,,tänk Er jag...:)




Blodkorv!!!

Idag har vi haft vår favis rätt här hemma,ja inte Jerrys men(VÅR!!!!),barnen o jag har ätit potatisbullar med BLODKORV,samt lånad lingonsylt från grannen. Maxi längtade o pratade om detta ända från dagis till huset,såå gott det ska bli mamma,o gott det blev det.

Nu är maten avplockad,o vi myser i soffan.Snart kommer Hanna o ska passa barnen o jag ska träna,kan bara inte bestämma mig vad jag ska uttöva??? Ska jag sticka till gymmet eller ska jag ta en lång rask promenad.???
Ni som lever får se..

Får se hur det går emd nattningen av Minna,idag.Igår kväll höllt jag på i 1 TIMME!!!!! Fy fan säger jag högt för mig själv,,,högre än så har hon aldrig skrikigt...BLÄ!!! men känner sig maktlös,hatar sig själv som mamma o önskar samtidigt att man aldrig skaffat barn.Ja Ni förstår vad jag menar,JAG ÄSLKAR HENNE,men ibland tar hon priset,,men av kärlek till henne vill jag att hon ska kunna känna trygghet i sig själv o inte för lita sig för mycket på andra o deras trygghet. Jag anser att jag gör henne en STOR tjänst, att låta henne somna själv i samma trygga säng som hon känner igen. Idag bad jag dagis bara låta henne vila en stund,så hon ahde tydligen sovit 20 min,vilket jag hoppas räcker.Förtillfälligt e hon riktigt stilla o mysig,så jag hoppas (HOPPAS))))))) att hon börjar bli nannig o redo för sin säng snart.


Snart ska jag rasta fläsket!!!

Måndag o en jobbedag avklarad...

Snart dax för middag i det Håkansson/Kronvallenska hemmet,Jerry e i Danmark så vi är minus en,o + en då Vincent följde med Maxi hem. Nu sitter herrarna o tittar på en bil!!! film o skrattar,fy va snabb,är bla  kommentarerna man hör....:)

Rester från gårdagen lasange är i ugnen på väg att bli varma o goda o sen ska jag skära till en god sallad...


That`s it for now,,,hear you later!!!

Jobb imorgon,,,,,

Jaha söndag kväll o jobb imorgon,vilket den smarta skaran av Er läsare kan konstatera att semstern är SLUT!!! Haft en helt underbar semester,o fått gjort allt vi velat. renoverat,fikat,bott i stuga,på hotell,rensat o slängt en massa o UMGÅTTS!!!!
Nog om detta,i morgon kallar allvaret,o båda barnen blev badade o lagda i sin säng ikväll.Jag stack Till Hanna när barnen var rena o badade o hade fått pyjamas på sig,Minna åt en glass som är obligatorisk efter uppätning av middag samt inget gnällande vid badning,men Maxi han ville gå o lägga sig utan glass i magen.Han var mätt efter lasangen,o trött efter badet,helt underbar kille han,NU räcker det var hans kommentar till glassen,,,Tänk om man själv hade haft den disciplinen???
I vilket fall som helst hadde båda somnat i sina sängar vid halv 8!!!!!!! varför har man oroat sig över detta???
Själv ahde jag en promenad med Hanna,o efter det ENSAM MAMMA SÖKER!!!! Perfekt avslutning på en helg,o en fin semster med för den delen.

Nu väntar en varmt bad o sen jäklar ska jag vara redo för JUBB!!!!

( Förresten jerry skulle handla lasangeplattor idag till middag,Han o MInna var iväg länge,för att handla så lite,hem kommer han o har minsann VECKOHANDLAT!!!!!,min kärlek växer synd bara att han aldrig läser detta)

Jag kan jag också...

Jag måste få berömma mig själv lite ikväll,jag kan minnsann jag också,bla att laga mat.
Har haft våra föräldrar samt svägerskan Hanna på middag ikväll o jag lagade ,mozarella,parma skinka toppad med ruccolasallad ,gömd köttfärslimpa med ugnsbakade championer,morötter samt potatis.O himmalagad sås till detta...o vet Ni gott avrd et också,varför ska man jämt tvivla på sig själv.Jag tror man e sin värsta fiende,helt själv..
Efterrätt blev hemmalagad mint kladdkaka,även denna godkänd,ser man på :)


O förresten nu e vi ägare till en peg 5008,good bye vw passat,welcome france....

Förr i tiden.....

Maxi älskar om höra o titta på saker från förr i tiden som han kallar gångna årtal.
Idag fick Jerry idén om att köra till Malmö Museum,bra idé, så sagt o gjort tog vi dagen till just detta. O så intressant det var,att kolla saker o lyssna på förr i tiden.Tänk va utvecklingen gått framåt,helt otroligt.Billig entre också,barnen var gratis upp till 6 år o vi över den åldern betalde endast 40:- per person. Vi spenderade några timmar på båda museumen o avslutade med en god utomhus fika.

Efter  det somnade barnen i bilen o Jerry styrde kosan mot Hurva, för att köpa fulla militär kängor,som han ska jobba i.Bara doften av dem får mig att må illa,men han bestämmer själv den dära trots mannen :)

O ja efter det vart det skoshoppning till barnen som båda växt en hel strl över sommaren,Sko Punkten fick bli platsen till detta.O där passade vi även på att shoppa ny sittvagn till Minna,för den vi har e klumpig att fälla ihopa o börjar bli rejällt sliten. Mitt konto,där jag sparar mina ¨sång pengar¨fick bli kapital till just detta.Minna gillar sin nya kärra,o den gamla ska vi helt enkelt försöka kränga på Blocket!



Var ett tag sedan..

Var ett tag sedan jag bloggade,o det vet jag mycket väl.Känns alltid så jobbigt att sätta sig ner o försöka sammanfatta o beskriva vad man varit med om under dagen,i ord,o inte med känslor.
MEN sen när man väl börjat är det ju så kul.

Orkar inte berätta allt vi gjort sedan jag bloggade sist,men en sak jag bara måste skriva om då jag mår dåligt o känner mig som världens sämsta mamma,det bara måste jag få skriva om.
MINNA=TROTS MADAME!!!!

Minna har,trots sin låga ålder,redan gjort sig känd som en dam med ordenligt skinn på näsan,hon har hunnit gå igenom många faser i sitt liv rörande hennes temprament.MEN nu har hon slagit nytt rekord i sin ¨utveckling¨. Hon har kommit in i en mysig trots ålder,o hela familjen är så glada för att vi får dela det med henne.Hade ju varit orättvisst om hon behållt det för sig själv.
Nog sagt om detta men jag känner mig för säkert 100 gången som en dålig mamma..

Idag har vi varit på Tirups örtagård,efter ett tips från Anna Nordin. Men jag vart besviken,DYR mat o rätt så slitet överallt,ingen favorit faktiskt jag e ledsen.

Tog därimot en billig fika på Ikea sent i eftermiddags,kaffe o kanelbulle 5:- o dessutom gott,kan det bli billigare???

Middag idag blir lite ihopa plock o rester..o så eldar vi i brasan mys så här en höst kväll..



Resume...

Vi kom hem igår från vår nästan en veckas resa.Först mös vi i Mariannelund o bodde på Torpet ihop med fina familjen Lagerholm/Lindberg,även kallad klågge gänget. Som vanligt var stugan urmysig o fantastisk naturskön,gött o skita i det fria ..:) o kunna mysa med mat lagad på en gammal vedeldad spis,o umgås med fina människor...
Vi hade tur på ALV,nästan inga besökare,jo där var så klart människor men ack så få.Vi kom fram till allt direkt,o barnen  fick vara med i en teater uppsättning,picknick sagan som den kalaldes.Barnen fick vara med o hjälpa till o spela i teatern,utan några saker utan tjejen o killen som höllt i det ritade upp låtsas skaker..Fantastisk kul o roligt för barnen som var delaktiga på ett helt annat sätt..BRA IDÈ ALV...
På löradgen åkte vi runt o kollade Bullerbyn,där dem spelade in filmerna,o beökte även Katthult o lönneberga.O så litet det var,ser så stort ut på film men i själva verket var det inte så.Kan bli kul o se hur det ser ut när man ser filmerna igen då med andra ögon.

På söndagen rullade Klågge gänget hem,efter en gemensam sista lunch i Värnamo.O vi andra drog till High Chaparall,dem stängde just denna dagen för säsongnen,så det gällde att passa på.Vi åkte spöktåget,ett annat tåg båda barnen red på ponnys,även Minna som det var första gången förr. Handlade div cowboys grejor o käkade glass o mös.Detta gjorde vi enbart för Maxis skull,då jag tycker det e lite b-igt....,samt att där bara var marknads människor,ni vet såna som man aldrig ser annars utan kommer fram från stock o sten när det vankas marknad..den ene var fulare än den andra...

Efter detta äventyr var tanken att vi skulle sova i Värnamo men efter det blev så att vi reste viadre not Borås o tog in på ett hotell där o käkade supergott på ett Kina stället precis brevid hotellet. Aldrig ätit så god mat som dessutom var billig o super trevlig personal..Att rekomendera...att rekomendera
Efter en skön dusch hoppade vi i våra pyjamasar o la oss alla i en dubbelsäng o mös med lite godis framför Irene Huss.En kvart sedan sov hela familjen...

Måndagen spenderades på Borås Djurpark med en perfekt dag,Skön luft o soligt glada barn o otroligt fin djurpark,som låg mellan berg o dalar,vi gick o vi gick o även där var det lite besökare så vi kunde kolla i fred.
Kna varmt rekomendera även detta ställe,har aldrig varit på en så bra djurpark som dessutom tog ca 4 timmar att gå igenom..bra för hänmagen.

Göteborg fick bli vår nästa anhalt o vi sov på ett fint hotell där o åt otroligt dyr barmat på kvällen,sjukt va allt har blivit dyrt.hotell rum o mat ute ruinerar ju en nästan.

Dagen efter blev det Universeum,som var kul men barnen var nog lite för små för att förstå hela innebörden o storleken på allt.Men dem ahde kul o skrattade o kolalde lall djuren,så misslyckat var det absolut inte.
 Nästa anhalt blev Ullared där vi hyrde en jätte fin o fräsch stuga som var billig dessutom.Vi skulle egentligen tagit en tur in på varuhuset på Onsdagen,o bara handla lite kaffe o mat på kvällen.Mne när vi kom in så var där knappt något folk så vi shoppade allt på kvällen. Tänk va skönt o slippa alla dessa köer..


Hem kom vi igår läs Onsdag,o idag har vi alla utom jerry,varit i Bunkeflo på en tema lekplats med Hanna o Anna Liam med barn.Vi hade fika med o det blev några sköna timmar i solen,när vi väl hittade rätt lekplats.Som tur var hade vi Anna Roger som vår personlia guide,o som gammal Bunkeflobo,dirigerade hon oss.Tack,säger vi.


Fortsättning följer...

RSS 2.0