I`m back!!!

Jag är tillbaka,Yippie!!!
Har mysmorgon med Minna,lilla prinsessan är på strålande humör,hon ville se på sin ¨hyrfilm¨,med prinsessor,o så går hon o pular lite o städar bla.
jag sitter o njuter o känner,även jag,mig på strålande humör.Trots att semestern känns lååångt borta så mår jag förtillfälligt bra. Vågar knappt skriva ut det,men jo jag mår bra!!!
När jag till och med tycker det ska bli skönt o va med barnen´¨själv¨o dra allt lass själv hela denna helg o nästkomamnde vecka,då Jerry kör 1:a jour,ja då mår man bra.

Har haft en bra jobb vecka på jobb,vi har lämnat in anbud till polis bärgningar denna veckan,o jag har för första gången läst anguds underlag o bilagor till höger o vänster,o JAG o mina brödrar,mest Anders,har skrivit o format egna bilagor om bla miljön..HELT själva,kommit överens om priser o jobbat bra ihopa. Att läsa byråkratisk skrivna texter är en utmanning.MEN jag känner på mig att det går bra.Om inte så har vi kämpat o lärt oss massor på vägen....(så kommer jag självklart INTE säga OM vi INTE får det,men det fattar ni väl.?)

O igår hade vi mys eftermiddag på Kulhuset i Trelleborg.Jag o jenny ahde planerta Ystad djurpark,Jenny har semester o jag skulle sluta vid 1,så vi han sticka ner o ha en eftermiddag tillsamans.MEN naturligvis var det pissväder,så vi valde att stanna inne o leka istället. O leka var vad vi gjorde!!! Jerry brukar alltd annars ta på sig detta,eller kusinerna,men igår fanns där bara jag.Så jag åkte med barnen rutsch kanna,klättarde över hinder o kröp runt,o hade super kul.

Väl hemma så kunde man lungt konstatera att man var sliten.Det blev middag o sen slapp fredag i soffan.Barnen lekte fint uppe på sina rum efter lite godis.O sen somnade dem i samma soffa med kuddar o filtar som dem bullat upp med.Jag själv låg o halv sov i soffan,o såg med ett halvt öga på hur dem mös till det,o trodde att jag sov.Mina fina barn,dem har aldrig varit finare...

Jerry kom hem senare o då såg vi på Polisen i Strömstad,kommer ni ihåg den serien från 80-talet??? Jag kommer ihår lite i vart fall.Så när vi var på Ica maxi i torsdags kväll fyndade jag boxen...Så med tända ljus o sovandes barn intog vi kaffekoppen,o flög tillbaka till 80-talet.En helt perfekt fredag med andra ord!!





Lurad....

Jerry blev ikväll lurad o det bästa är att han fortfarande tror på det.Det hela var en lögn,ja en uns sanning låg i det då jag gärna skulle vilja men men, han tror jag har bokat en resa till Kroatien den 31/8.Han vill inte ut o resa men blev ändå överraskande glad när jag berätta de det,(??? mysko).Vi har bokat stuga i Mariannelund,samma som förra året,o sticker dit den 26/8 med klågerups gänget.När vi ska fara hem på söndagen så tänkte vi i Fam Kronvall/Håkansson forsätta vår semster med att åka vidare,bla till High Chaparall...
Jag ska då överraska med något,som gör Herrn glad o ge honom det i ¨present¨,frågan är med vad???

HELP ME PLEASE!!! Vad ska jag hitta på???


???????????????????????????????????????????????


Och ev ska jag o pappa köra till Stockholm imorgon o glo på en ny bärgningsbil. Fast bara kanske då hans sällskap från början bara kanske får ledigt från jobb,men skulle han inte få det,då ställer jag upp.VEM tackar nej till en hotell övernattning med hotell frukost??? ENSAMTID japp det kallas det,o jag tar varje chans :)



Huvudvärk.

Vilket jävla väder o vilken jävla huvudvärk. Hela natten har spenderats med att tycka synd om mig,har det hjälpt? Nä men med piller funkar det mesta.
Maxi blev hämtat på dagis igår innan lunch av sin kompis Vincent o pappa Fredrik,o fick sen leka av sig med vincents alla bilar.Samma intresse dessa två o lika varandra till utseendet, inget bråk dem emellan. Vincents föräldrar talar så väl om Maxi att han e så artig o väluppfostrad o det värmer mitt mamma hjärta något enormt.Min fina lilla kille,Maximilian,han e bara så bäst!!!

På kvällen hämatde vi Faster Hanna hos svärmor Ann-britt,på hennes salong Husie Hårhörna,o passade då på att klippa en total vägrande Minna,men i vart fall så blev tösabiden klippt,o så söööt hon  emed sin pannlugg o page..Lik sin mor skulle jag vilja säga :)

Vi käkade sen en sen middag på lyx ställen Mc Donald`s,blev en vatten o morötter som tillbehör till mig,o ja jag vet hamburgaren är inte nyttig,men det e faktiskt tillbehören som e dem farliga,så det e inte!!!

Väl hemma kom min trevliga vän(?),huvudvärken på besök,o efter att barnen somnat i sina sängar blev det nästan dax för mina ögon att fall ihopa med.Hanna hade gått när jag vaknade(!!!!) sorry Hanna,men du e ju praktiskt taget hemma hos oss också hoppas det e lungt!


Idag e det lite sämre väder därav av besöket från min vän,men skönt i kroppen ändå på något sätt.
Satt på lunchen innan o försökte hitat en bra present till Jerry som snart fyller år,jag vet vad jag vill i vart fall,en sen resa i aug.....Men men..vi får la se..:)



Sista fotbollstränningen

Söndag vilket innebär Maxans fotbollstränning som vanligt. Men det höllt på att sluta i katastrof,jag såg fel på klockan med en hel timme så jag o barnen badade i lugn o ro,o gick upp o trodde  att vi hade gott om tid att ta på oss.Tjii fick vi,det belv snabba ryck till fotbollen,men vi hann.Dock hittades inte Maxis fotbolls skor,så det fick hans vanliga,men det gick faktiskt bra ändå,konstigt :)
De var sista gången innan sommaruppehållet,v.34 e det dax igen,skönt med lite vila på söndags morgonen.

Efter tränningen bar det av till Björns för en frukost i solen,med Hanna o Nicklas o Hojens o Anna med barn. Jerry kom förbi en stund o sen bar det av hemåt för poolbadande o middagslur för Minna.
Jag bakade rabarberkaka av våra egna rabarber,o vid 14,00 kom mamma o pappa förbi o fikade.Dem stannade hela eftermiddagen o även till middagen,som för övrigt blev hämt mat från Santa Lucia,skönt o slippa laga mat i denna värmen.

Nu sover barnen o jag har precis hängt tvätt o sitter nu o njuter av radion o lugn o ro.
Summa summarum en härlig söndag,med värme o trevligt sällskap dte finns dem som har det värre ;)

Trädäcket klart!!

Nu är vårt trädäck klart,det enda som återstår är lite brädor som ska bytas på vårt terass tak. Blev jätte jätte fint e verkligen helnöjd.2 st nya på konst rotting solsänger pryder nu mera det också,dessa köptes idag,o är verkligen pricken över iet.Allt e perfekt.sitter dock o funderar på om lite mer blommor ska inhandlas eller om jag ska nöja mej med dem befintliga? Jajja återstår o se.
 Trädäcket invigdes igår av familjen med räkor o ägg o senare på kvällen kom svärmor o Faster Hanna med sin kille Danne förbi för att lämna lite presenter till barnen. Minna fick sina första trosor,o dessa e stiliga Björn Borg,ska börjas i tid.Faster hanna,märkesbögen?, var tyvärr inte med på Minnas kalas,o kom således med lite paket igår.Tack hanna ska man lägga blöjan får det bli med stil.

Minna o Jag,som båda för dagen bär klänning,tog en frukost på björns med lite familj o vänner. Nu har det blivit lite försenad lunch på trädäcket,mycket mer har inte hänt idag,skönt det ju.

Nu ska jag mysa vidare på baksidan o NJUTA!!

RSS 2.0