Fortsättning.....

Nu kommer upplösningen på gårdagens rop på hjälp.
Jag åt på kvällen...
Hanna och jag samt våra döttrar skulle gå en runda i det sköna vädret igår,och visst vi var ute lite över en timme o vandrade,men jag var så yr o matt och orkade bara gå i promenad tempo.
Man har ingen energi och ingen ork till något när man bara dricker allevo.
Det e så jobbigt,mitt humör har varit det värsta hela helgen och musten har liksom gått ur mig.
Så jag åt middag igår.
Ja jag vet men som sagt mitt beslut!
Tänker börja köra LCHF nu så småt,ta det succesivt. Igår lyckades jag för första gången vända en hel omelett
utan att den gick sönder o fyllde den med riven ost,till det serverade jag en klick berrasås samt köttfärssås gjord på vispgrädde(!).Så sanslöst gott!!!!! Dock orkade jag bara en halv omelett o en klick köttfärssås.MEN så trevligt och käka igen...
Var rädd för att vågen skulle slå bakut idag men den visade på-2,5 KG!!!!!!!! HIYA!!!


Idag på jobb,körde jag allevo smothie till frukost,samt allevo soppa till lunch,nu på kvällen har jag ätit ostgratinerad broccoli med rester av köttfärssåsen från igår..Och även här orkade jag inte mycket men belåten blev jag samt mätt och det e fan viktigt!!!


Fortsättning följer...

En annan sak som hänt idag,Minna åt upp en hel portion på dagis,åt även en bit potatis(!),och nu på kvällen åt hon hela 2 portioner mat!!! HALLELUJA!!!!!
Man får va glad för varje dag som går och hon äter.Kanske funkar vår nya taktik??

Vi fick en mysig stud,hela familjen,vid matbordet ikväll.Vi pratade om vår dag samt om lite annat som hänt,värdefull tid!

Nä nu e det snart dax för nattning av 2st barn,en av dem har namnsdag imorgon...



Jag e sååå hungrig...

Fan va jag e hungrig idag,vill äta riktig mat,tugga något o känna smaken av god mat i munnen.Hur f-n ska jag stå ut?? Satt och googla LCHF mat igår o det verkar så jädrans mycket godare än dessa soppor och smothies...Ska jag överge denna metod direkt?? Har ju bara hållt på 4 dagar...


HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!!!!!

Fan va jobbigt...

Minna och jag tog en promenad innan och gungade.Blev en tre kvart ungefär. Skönt och komma ut men det var snor kallt ju,fast tempen visade + grader. Efter detta tog vi en tur med bilen då Minna var rastlös,o grabbarna var iväg på jobb igen.

Väl hemma igen,med sällskap av Maxi också,så lagade jag mat...Kottlett med klyftpotatisar o berra...fan va det luktade gott...
Barnen fick äta framför tv:n,o jag fick snällt tillreda min soppa,som var smak broccoli.Den och ett glas vatten fick bli min  rätt ikväll, barnens såg så sjukt goood ut.Fan va jobbigt det ska va o banta..idag känns det kan jag lova. Men nu känner jag mig mätt o belåten dock,konstigt....
Vågen visade -1,1 kg,bra jobbat tycker jag. Min belönning ska bli ett varm bubbelbad ikväll när barnen somnat.
Tack för tipset Marie!! Behöver ert stöd nu känner jag,o ni som inte orkar läsa om mitt gnällande ,skippa min blogg dem näst kommande veckorna,så e  ni på den säkra sidan,för gnäll det kommer det att bli.

Badrummet fick en hel makeover,en hylla slängdes ut o allt!! rengjordes.Ska ta en bild sen o lägga ut så får ni se hur fint det blev.

Trevlig kväll!!!


Storstädning...

Efter en smothie o frukost mys med familjen stack killarna iväg på jobb,o jag o Minna påbörjade operation ¨storstädning av ovanvånningens badrum¨. Det behövdes städas ordentligt,slängas gamla schampo flaskor,och städa bubbelbadkaret grundligt bla...
Och när man inte har en man varanann vecka som kan städa eller ta barnen så man själv kan städa i lugn o ro,DÅ får man helt enkelt ta med barnen. Denna lördag vart det enbart ett barn,så jag satte henne i arbete med att spruta rengöringsspray samt torka med trasa.O detta är det roligaste som finns i Minnas liv,så det gick kanon.
Sen hoppade hon upp i badkaret,o torkade av ,skvätte med vatten o allt möjligt,men hon höllt sig sysselsatt så jag kunde städa. Blev några avbrott med kissning,o skjölning av hennes trasa,men annars gick det faktiskt jättebra.
Just nu håller vi lunchpaus,jag har intagit min varma soppa,o vatten och  ska strax efter detta ta mitt efterlängtade kaffe,dock vanligt kaffe utan varken vanlig mjölk eller skummad....
Min städpolare blev trött så hon har lagt sig på soffan för att vila och jag ska fortsätta alldeles strax.
Minnas ögon är bättre dock inte helt bra,så jag hoppas dem ser bra ut imorgon så vi kan göra något roligt,en utflykt helt enkelt. Har man varit hemma sen i Tisdags behöver man miljöombyte.

Igår var förresten kväll jag fruktat mest..Fredags kväll och soff mys framför tv:n o bla Let`s Dance..Detta innebär ju godis och kanske ett glas vin.Men detta är ju tyvärr inte tillåtet så jag satt där med mitt bar, (Som inte är riktigt är tillåtet heller,då jag är i kickstarten),Allevo baret innehåller 200 kalorier o smothien eller soppan enbart 120kcal..Men eftersom jag inte intog mer än 4 påsar i torsdags,så tillgodo såg jag detta i fredags. Så på så viss har jag faktiskt sparat 40kcal,trots mitt bar.
Trots att jag tog detta bar var det såååå jädrans jobbigt,då det fanns både choklad o godis på bordet,men barnen o jerry måste ju få sitt ändå trots mina tjockis grejor,som Minna sa innan :)


Tack för mig!!!

Allevo.nu

På återseende kan man säga.Var ett tag sedan,men nu känner jag att jag måste ha något att göra på kvällarna.
Jag har nämligen börjat på en diet,IGEN,som min kära broder Anders uttryckte sig.Han önskade mig dock lycka till,så nu ska jag bevisa för honom att det ska gå.Nja ägentligen är det ju jag som drar vinstlotten,om jag lyckas,men alltid kul o kunna visa om det går vägen.(Annars knystar vi inget om det!)

Jag har skrivit in mig på Allevo.nu. Blottade min längd o vikt för första gången på länge,och resultatet blev hårresande.Nog om det, men i vart fall e det med det facit i hand jag på börjat min diet.
Jag ska köra en Kickstart,rivstarta för att få snabbt resultat,i 2 veckor.Då får jag endast dricka Kickstarts smothies sam varma soppor. INGET annat,inte ens frukt eller nån måltid här o var utan ge järnet med 5 portioner/dag.
Andra dagen idag,o huvudvärken kom smygandes,precis som utlovat,vid 16 tiden idag.Men efter hinkande av vatten så var den borta efter ett tag.
På allevo.nu kan man föra in sina uppgifter,föra mat/motions dagbok samt hålla koll på dem olika faserna samt få råd o hjälp från experter vad precis DU behöver utifrån ditt BMI.Allt detta är dessutom kostnads fritt,YEAH, vilket gör det ännu bättre.
 Efter 2 veckors fas,får man sen tips på hur man ska fortsätta sin resa,utan att gå upp allt igen och inleda sin nästa fas.

Om det funkar vet jag inte,men jag ger det ett försök.

Good Luck to Me!!!
 
Dagens fråga: Hur ska man nu belöna sig när det e fredag o allt???


Kram



RSS 2.0