You raise me up...

En av låtarna som jag ska sjunga på söndag e You raise me up,underbart vacker låt som jag fullkomligt älskar.
Därför e det lite knäppt o kanske ett tecken från ovan att den framförs på Barnkanalen av en ung tjej som spelar fiol till just den låten..Hur stor e sannolikheten?? I vart fall lät det bedrövligt...ostämd fiol är  nästan ett värre ljud än när en katt e sur...


Passade på att handla med lite fika till när vi skulle hämta Maxi,o tur som jag hade fick jag även kaffe där o trevligt sällskap...Blev sen eftermiddag när vår bil rullade mot Vellinge igen.

Nu har vi ätit mat o sitter o myser i soffan,Minna e lagd för en timme sen ungefär o Jerry e ute o jobbar.NMaxan o jag har MYS!!!!


Ha nu en trevlig kväll,mina vänner

Vet Ni...

Sitter o dricker kaffe med mjölk i kaffe latte glas,lyx bara det,o knapprar på datorn.Maxi e hos Vincent o leker o Minna nannar sen nån timme. Har röjt här hemma ,köpte en Expedit med 4 trä korgar till ungarnas leksaker,här nere,igår på Ikeat. O Maxi o Minna har hjälpt till så nu e alla leksaker där i korgarna. Minna hjälpte också till att torka av köksön o alla köks luckor ,med hjälp av våtservetter,dem e sjukt bra på att ta skit,o Minna var så duktig när hon torkade.Kul o göra barnen delaktiga i städandet,dem tycker ju oftast det e super kul.
Har även rensat ut kläder från Minnas garderob som var smockad med för små kläder o allt låg i oordning.Men nu e där fina högar för alla klädesplagg o lätt att hitta också.

Nu ska här dammsugas o sen ska alla underkläder bort från den gamla byrån o in i den expediten vi köpte till sovrummet,även den med trä korgar,tycker det e  så fint o framför allt billigt..249:- för hyllan..Got to love it!!


Ikväll blir det karre kotletter med potatis klyftor o rotfrukter i en salig blandning,o så ska jag o Maxan tända ljus o mysa.Jerry kör jour,bara 2:a men som Maxi sa,¨Ahhh mamma vi klarar oss,det har vi ju gjort förr¨...hahah den ungen,got to love him too.

Japp hörs senare,förresten så inhandlades det present till Jerrys mamma också igår,o vet Ni??? Jerry valde den helt själv...Grymt snygg faktiskt vill ha den själv,undrar om nn-Britt bryr sig om hon får paket eller inte??? Ska väl va glad att vi kommer?? Eller???




Kloka ord...

Följande läste jag på Charlotte Perellies blogg alldeles nyss,o det var så förbaskat klokrent att jag kände att jag ville dela med mig det till ER...,

Majonnäsburken och två koppar kaffe.
När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:
En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.
Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.
Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.
Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.
Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.
Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.
Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.
Sanden representerar allt annat - småsakerna.
Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.
Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.
Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.
Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.
Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.
En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.
Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.
Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.
Betrakta denna berättelse och ta den till er. Skicka den gärna vidare till en vän eller nära anhörig som betyder mycket för er

Ovanstånde e allstå lånat av chic.se/charlotte.

 

 

 


va ju ett tag sen,javisst!!!

Helgen kom o gick o så mycket som hann hända denna härliga helg.
Fick umgås med många va mina FINA vänner..o hann med en tur till ULLARED med härliga Hanna Granne.
Denna resa innehöll många missöden,som Hanna skrattde gott åt,bla glömmer jag tanklocket på taket till Opeln,Jerrys fjant bil,vid Milstolpen,där vi stannade o fika o just TANKA..
Kör iväg o tanklocket flyger all världens väg,det hela slutar med att jag får gå upp för den extremt långa o jävligt kalla backen o efter att ha gått HELA vägen upp till macken,så på tillbaka vägen hittar jag det liggandes i vägg groppen på andra sidan,KUL..Nåja vi skrattde gott åt detta hela vägen till GEKÅS.

GEKÅS åt upp ca 3200:- av mina spar pengar,men mycket fick jag med mig hem.Hanna o jag körde Opeln o Anna o Mange,Hannas kompisar körde egen bil,dem stack hem,o hanna o jag åt lunch o sen gick vi minnsann in en runda till...Ja vi e lite dumma men denna gången var det inet folk alls nästan så i kunde avsluta våra inköp i lugn o ro till skillnad från första omgången.FAN va folk kan trängas o skällas för några saker...Gnidna människor finns det gott om,bara dem kommer fram..

Hemma hade barnen o jerry haft mysdag o kört till Klågerup för middag så jag blev avsläppt där av Hanna.Blev bjuden på smarrig mat o väldans gott sällskap,som vanligt med Klågge gänget. Det hela slutade med övernattning trots allt,var inte alls sugen på att köra ytterligare mil,denna dag.


Denna vceckan har varit som vilken annan vecka som helst,bortsett frå att jag jobbat idag,torsdag,var ledig igår onsdag,då dagis var stängt.

Sönadg snart o då ska jag ju sjunga i kyrkan,övade i onsdags,o det gick inte alls bra...Blir till att öva på,jag ger mig inte.

Ikväll har familjen kollat in nya Ikeat,o jag gillar det inte..stort men ändå trångt i alla gångar..
Hittat min nya soffa i vart fall,äkta skinn med fotpall o allt o så snygg.30 dagar tar den o få hem o då kommer den lev till vardagsrummet.Blev dock dyrare än väntat så den får vänta några mån så vi kan spara in mellanskillnaden. Hoppas den finns kvar.

Usch fredag igen i morgo,som veckan springer,I don`t like it...

Förresten funkar M:et igen nu..Mysko..

Shit va jag har trevliga vänner.....

berättar allt sen..nu kommer snart Hanna Granne ,,o vi ska se Ensam mamma söker......


O skratta...o få må bra känslor..






RSS 2.0