Myser hemma hos tobbe, snygge calle e ocks...

mms_img48117 (MMS)

Myser hemma hos tobbe, snygge calle e också här


What to do???

Söndag och sista dagen innan jobbet kallar. Min semester för detta året är slut.Tråkigt men barnen behöver rutiner igen,precis som vi vuxna.
Maxi ska bara gå två veckor till på dagis, sen börjar fritids och sen skolan,en vecka efter.
Igår var en stor dag.Vi handlade hans allra första skolväska, och gympapåse.
Det e stort,RIKTIGT stort! Jag kan inte förstå att han blivit så stor,det gör mig nervös,får lite ont i magen av oro som jag känner,men det e ju bara jag som blir nervös,han e lugnet själv,så jag får väl lugna mig med hans lugn.

Skolväsan ligger i vart fall och väntar på honom,en Toy story väska,fin som attans precis som min fina påg.

Ork att laga mat....

Vissa dagar orkar man bara inte att laga mat. Idag åt vi extra sent,för att vara oss.Men igenjäll(Stavas det så?) så var barnen extra hungriga så en stor portion slank ner hos dem båda. I vart fall så tog det lång tid innan jag pallade ställa mig vid spisen.Men köttfärsen var upptagen ur frysen så där var inte mycket att be om,inte.
Mätta e vi nu i vart fall,huvudsaken,så sant,inte sant???



Mormor bjuder på fika på burlövs center,ta...

mms_img10403 (MMS)

Mormor bjuder på fika på burlövs center,tack säger vi!!!


En sån dära kväll,Ni vet....

Usch vilket jädrans humör jag är på ikväll.ALLT retar jag mig på,barn som hund som man....
Stackars folk i min omgivning.NU får jag fan skärpa mig,har haft konstiga känslor i kroppen hela dagen, redan sen imorse.Kan inte riktigt skaka av mig mina drömmar som jag drömmer på nätterna. Önskar så att jag kunde få lite dröm tydning,vad e det jag drömmer? E det nått tecken som jag ska ta åt mig eller just bara drömmar?

I vart fall håller jag mig kort mot alla,fortsätter jag lite till får jag väl snart ett utbrott,så jag väljer att hålla mig kort.
Barnen kan jag dock inte hålla mig ¨kort¨mot,så jag skriver till dig istället o väljer att se genom fingrarna ikväll,då dem e på sitt allra BÄSTA humör, ja så klart vad trodde man annars?

Passar nog och se en tänkvärd film ikväll,tror jag.En sån som jag kan fundera och bli extra ¨känslig¨av,och så hoppas jag att allt har försvunnet tills imorgon.




Visst har andra det så också ibland?? Eller e jag konstig???


Lerigt och dant!

Shit vad det regnade igår kväll när vi skulle fara till Svaneholms slott och se Diggiloo. Jag hade hoppats och trodde delvis att det kom att upphöra när vi väl kom fram,men icke.Det regnade nästan hela showen igen och vi som köpt picknick platser fick känna på att bli riktigt blötta och framförallt leriga. Fika hade vi med oss och kaffet värmde till viss del men tog inte bort all kylan. Maxi kämpade på bra,men blev ledsen ett par gånger då han tyckte det var för högt ljud,och att det var kallt och blött osv osv....  Jag mutade honom med att en leksak idag,då jag såå gärna ville se hela föreställningen.Det funkade men när det var 10 minuter kvar av showen,och då jag hört ryktesvägar att det var ca 2 timmars kö förra året att komma ifrån parkeringsplatserna, så bestämde vi oss för att smyga ut.Jag hade barnen kusiner med också ,och då Hanna granne och hennes barn gått tidigare, smög vi ut. Där var så lerigt att flera bilar fick dras loss från parkeringsplatserna av en traktor och redan då var det många som valde att lämna tidigare precis som vi.
Väl hemma var det en fröjd att få krypa ner i en varm säng.
Minna och Jerry hade haft en mys kväll med hyrfilmer och godis,och ingen feber alls.

Showen då??Jo den var bra men inte lika bra som jag hoppats på,tråkigt val av låtar men så klart fanns där guldkorn,bla när hela gänget,med Magnus Carlsson, gjorde parodi på ¨Det e bögarnas fel¨,skrattade jag som bara den...Fräsigt gjort !!!





Käkar våffla på vellinge blomman

mms_img52584 (MMS)

Käkar våffla på vellinge blomman


Linslusen käkar jääääte sen frukost :)

mms_img26143 (MMS)

Linslusen käkar jääääte sen frukost :)


Filma sig själv.....

Just nu sitter Minna och tittar på små korta filmsnuttar som jag spelat in,där både Maxi och Minna sjunger och dansar.
Hon kan sitta i timmar och kolla och skratta.DET måste hon ärvt från mig. Båda barnen älskar att dansa och sjunga och jag tror,utan att vara partisk, att båda två har talang. I vart fall så hade jag också gjort det om jag kunnat när jag var liten.Tänk vilken lycka!!!








Finns inget dåligt väder.....

mms_img21029 (MMS)

Finns inget dåligt väder.....


Regnig dag....

Torsdag idag o Minna sov hela natten, efter att jag tillslut fick i henne alvedon,vilken hon vägrade ta i flera timmar.
Hon vaknade och drack några gånger o sen i morse sov hon till 10 och var hur pigg som helst.Ingen feber alls och glad som en speleman när hon bad om frukost.
Emma o jenny playdate stod på schemat,bestämt sedan länge,men eftersom febern dök upp bestämde vi oss för att ta en lekdate hemma hos oss istället.Det gick bra och vi drack hemmagjord smothie,bra med bär  och c-vitamin tänkte jag,och åt lunch och glass och 100 mackor känns det som.

Nu vilar hon på soffan och Maxi spelar tv-spel.
Utanför öser regnet ner vilket känns så där när vi ska se Diggiloo på svaneholms slott ikväll.Jerry stannar hemma med Minna så det innebär at jag o Maxi får baxa på oss regnkläder och stövlar,sån tur att jag köpte nya gummistövlar för ett tag sedan...



Trött mamma vilar 2 sekunder inför en,trol...

mms_img20463 (MMS)

Trött mamma vilar 2 sekunder inför en,troligt,jobbig natt.......


Minna har feber.....

mms_img15584 (MMS)

Minna har feber.....


Mys dagar......

Två st fönster blev målade igår,och väntar nu på en andra strykning det får bli ikväll.
Gårdagen gick således till att detta och sen lekte vi med Emma & Jenny på eftermiddagen,Jenny och jag tog igen på skvaller,alltid nyttigt.
På kvällen var vi borta på middag hos bror Roger med familj,Anders o Hanna granne var också där,med sina barn.
Barnen busade och vi åt gott,med bla en jätte god coleslaw sallad som Anna gjort,som var super god.
Till kaffet fick bla morotsmuffins,som var gudomligt goda,bakade av Rogers dotter Sara.

Senare på kvällen sov jag och barnen över hos Hanna granne med barn. Hanna och jag delade en flaska vin och barnen somnade en efter en och vi satt upp länge för att  sedan bädda ner oss bäddsoffan för att prata ungdoms minnen.Tänk så kul jag o Hanna hade haft det om vi kännt varandra redan då....Eller kanske tur för vår omgivning och främst  det manliga släktet,att vi INTE gjorde det ..:)

Idag har förrmiddagen gått åt att fixa pannkaks frukost till barnen,Hanna vilade då hon fick migrän, så jag fixade kaffe och frukost till barnen,så hon skulle få vila lite extra.Men det e inte SÅ lätt med 4 vildungar,direkt.


Nu väntar snart lunch,Hannas rester som vi ska avnjuta hos mig,Daisy behövde komma ut en runda så vi bytte hem ett tag :)







Maxi spelar buzz

mms_img74646 (MMS)

Maxi spelar buzz


Tillbaka.......

Var ett bra tag sedan ,närmre bestämmt ända sedan Februari månad,som jag bloggade om mitt liv.Sen dess har mycket hänt , så som det brukar i livet.

För tillfälligt har jag o barnen semester.Min andra vecka den här gången,barnens tredje,då Jerry hade en själv med dem.Förra veckan som var vår vecka hela familjen,hyrde vi en stuga i dem djupaste småländska skogarna.
Mina föräldrar hälsade på,liksom Jerrys o han syster. Jerry fyllde 30 år också under veckan,o detta firades såklart. Vi hann med ett besök på High Chaparall,och resturang besök samt promenader i skogen, vi rodde båt och njöt av doften o tystnaden. Perfekt vecka,bortsett från vädret.
Sol fick vi dock då vi hade semester i maj månad också.Vi var 2 veckor på Gran Canaria,med våra vänner Marina o Mange samt Linnea.
 Hund har vi skaffat också, lilla Daisy,som e så glad och pigg,jätte härligt och ha en hund.

Annars då???
Idag har vi bakat scones,jag och Minna,som vi avnjöt framför Pippi Långstrump.
Innan dess var vi ute på en härlig morgon promenad,medans Maxi sov som en stock i sin säng.
Nu spelar barnen Buzz och jag ska gå o måla fönster tänkte jag,en bra kvinna reder sig själv eller??:)





RSS 2.0