Varannan tur..

Barn är roliga,o är likadana på vissa saker nu på 2000-talet,som när man själv var liten på 1980-talet.Vissa saker förändras liksom aldrig,o vissa gör.En sak som aldrig förändras är barns ¨det ska vara rättvist¨. Den lilla bit som är mellN vårt hus o dagis, hinner man precis med att lyssna på en 3-minuters låt,typ från Melodifestivalen.Årets omgång har vi på cd i bilen, o Maxi älskar,som många av Er vet,Manboy med Eric Saade. Denna trevliga visa har även fallit lilla Minnimus i smaken,INNAN.Nu är det KOm kom med Timoteij,som är favorit,denna har även varit en pärla hos Maxi, MEN nu gillar dem alltså således två olika låtar,som naturligtis inte finns på samma skiva,så klart.

Vi får då,för rättvisans skull,lyssna på den ene det ena hållet o den andre det andra hållet. Men det faller ju inte alltid i god dager,hos två barn som inte kommer ihåg vilken som lyssnades på sist...
kUL JUL som man brukar säga...


Men jag vet att det kommer dagar då man slåss om vem som ska sitta fram,så var det för Anders o mig i var fall...var tid har sin charm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0