Blomkåls mos och ruva i röven!

Idag testade jag äntligen det efterlängtade blomkåls moset. Detta mos är LCHF vänligt och kan med fördel användas istället för potatismos,om man vill skära ner på kolhydraterna,o ska va såå nyttigt. Moset var super gott vilken upplevelse,till detta serverades hemmagjorda köttfärsbiffar med smak av chili,(bra för förbränningen).
ATT rekommendera!!!

Minna fick va hos mormor 2 dagar,då hon fick var i ögat igen,så i tisdags morse   hämatde jag båda barnen o lämna dem hos mormor, då det såg ut som en ny ögon inflammation hade drabbat Minna.
Men det kom inte mer var så idag lämnade jag dem igen på dagis och sa på skämt att vi får hoppas dem kan va där en hel dag denna dag.
Vad händer....
Dagis ringer och säger att Minna haft blod när dem torkat henne i gumpen,efter bajsning. Så efter ett samtal till vc så fick vi tid nästan direkt.
Efter mycket skrik och gråt från stackars Minna,så konstaterade dem att hon fått en spricka i utan kanten av ändtarmen,vilket är normalt efter att man lagt blöjan, och kan hålla sig några dagar.
Salva skrevs ut o Maxi hämtades på dagis,och kakor inhandlades,som muta till Minna för att hon varit så duktig hos doktorn.
Minna handlade 2 st fastlagsbullar till henne och mormor och Maxi fick arracsbulle.
Så vi besökte mormor och bjöd på en god kaka så gick denna eftermiddagen.

Barnen har nu pyjamas och Minna har få salva i båda ögonen och rumpan,eller som hon säger röven röven.

Snart helg då ska det mysas!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0